Magazine, flyer, hinderkaart en fietsroute

17 jun
//
Magazine, flyer, hinderkaart en fietsroute

Om inwoners van Ameland en toeristen en recreanten op het eiland goed op de hoogte te brengen van de dijkverbetering, brengt Wetterskip Fryslân een speciaal magazine en een flyer uit. In het magazine staat veel achtergrondinformatie en wetenswaardigheden over de werkzaamheden aan de Waddenzeedijk. Het blad bevat verschillende interviews met Amelanders. De flyer geeft kort en bondig het hoe en waarom van de dijkverbetering weer.

Het magazine wordt verspreid in de recreatiewoningen en is in te kijken bij het informatiepunt op de hoek van de Veerweg en de Smitteweg, de VVV Nes en het Natuurcentrum Ameland. Hier is ook flyer verkrijgbaar. Deze zomer komt Wetterskip Fryslân nog met een gratis fietsroute die fietsers langs duinen en dijken op het eiland leidt: de Droge voeten-fietsroute.

Aannemerscombinatie Van den Herik-Jansma Drachten houdt iedereen op de hoogte van de actuele werkzaamheden en eventuele afsluitingen van het fietspad met een actuele hinderkaart. Deze hinderkaart is ook verkrijgbaar op bovengenoemde punten.

Opdrachtgever
Financiering
logo ministerie van Infrastructuur en Milieu
Opdrachtnemers
Logo Van den Herik Sliedrecht
Logo Jansma Drachten
Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief