Hinderkaarten komende periode

22 dec
//
Hinderkaarten komende periode

Welk gedeelte van de dijk kunt u de komende tijd gebruik van maken en waar kunt u niet langs. Hieronder staat in de hinderkaarten weergegeven wat de situatie is tijdens de kerstvakantie en in de periode daarna.

Afsluitingen tijdens kerstvakantie 2016 – 2017
Vanaf 23 december 2016 t/m 15 januari 2017 is de aannemerscombinatie Van den Herik – Jansma Drachten niet aan het werk op de dijk wegens de kerstvakantie. De gehele dijk is dan grotendeels opengesteld. Behalve het gedeelte buitendijks vanaf het depot tot het Tjettepad. Het is daar nog niet veilig genoeg om te fietsen of te wandelen vanwege het ontbreken van breuksteen langs de weg. Het gedeelte binnendijks, vanaf de Ballumerbocht tot de Reeweg, is voor fietsers moeilijk begaanbaar vanwege grote kuilen en gaten in het wegdek. Dit gedeelte is dan ook afgesloten voor fietsers. Voetgangers kunnen er wel langs. De oostkant van de Waddenzeedijk is wel in zijn geheel opengesteld.

kerstvakantie-2016

Hinderkaart van 23 december 2016 t/m 15 januari 2017 (klik voor vergroting)

Afsluitingen na de kerstvakantie
Na de kerstvakantie zal vanaf 16 januari 2017 de oostkant van de Waddenzeedijk worden afgesloten, omdat de aannemerscombinatie dan weer aan het werk is. De werkzaamheden aan de westkant probeert de aannemerscombinatie, zo snel het weer het toelaat, af te ronden. In februari 2017 starten we ook met het afbreken van de loslocatie Borndiep.

hinderkaart-vanaf-16-januari-2017

Hinderkaart vanaf 16 janari 2017 (klik voor vergroting)

 

Opdrachtgever
Financiering
logo ministerie van Infrastructuur en Milieu
Opdrachtnemers
Logo Van den Herik Sliedrecht
Logo Jansma Drachten
Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief