Asfalteringswerkzaamheden

24 okt
//
Asfalteringswerkzaamheden

De gehele buitendijkse weg van het Tjettepad, Hollum tot aan de Koaiplaats is geasfalteerd en is inmiddels opengesteld. Van 30 oktober tot uiterlijk 10 november wordt er binnendijks geasfalteerd op de oostkant. Binnendijks is het dan afgesloten vanaf de veerdam tot aan de Koaiplaats en daardoor niet beschikbaar voor fietsers en wandelaars. De oversteek naar de Reeweg richting Buren kan dan niet meer worden gemaakt. Dit kan tot 30 oktober nog wel.

Asfalteren binnendijks van 30 oktober tot 10 november. (klik voor vergroting)

Binnendijkse bypass Spieringsloot afgesloten
De bypass bij duiker Spieringsloot is vanaf 10 november 2017 binnendijks afgesloten tot de bouw van de duiker klaar is. De lokale omstandigheden in combinatie met de uit te voeren werkzaamheden maken dat dit deel van de binnendijkse weg niet geschikt is voor openstelling. Deze voorzorgsmaatregel is getroffen om onwenselijke en onveilige situaties te voorkomen.

Bereikbaarheid oostkant
Dit betekent dat er vanaf de Koaiplaats tot aan de Buremersteiger niet binnendijks kan worden gefietst of gewandeld. Dit gedeelte is afgesloten. Wel kan via de alternatieve route de Koaiplaats binnendijks worden bereikt. Buitendijks is de Koaiplaats wel gewoon bereikbaar.


Situatie vanaf 10 november 2017 tot duiker Spieringsloot klaar is. (klik voor vergroting)

 

Opdrachtgever
Financiering
logo ministerie van Infrastructuur en Milieu
Opdrachtnemers
Logo Van den Herik Sliedrecht
Logo Jansma Drachten
Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief